Miele kombinirana parna pećnica

Kuhanje na pari, prženje, pečenje, jednostavno savršeno.

Samo u ograničenom vremenskom periodu! Miele set dodatnog pribora u vrijednosti od 4.077,00 kn.

Pregled proizvoda

Značajke

Combination Cooking

Otkriva čaroliju kombiniranog kuhanja: za savršeno prženje i pečenje svaki put.

Kombinirano kuhanje omogućava optimalno kombiniranje vlage i vrućeg zraka kako bi se postiglo savršeno kulinarsko okruženje za gotovo bilo koji recept koji možete zamisliti - od svježe pečenog kruga do slasnog pečenja. Slobodan odabir između kombinacije pare i funkcije pečenja ili prženja. Također možete prilagoditi i promijeniti temperaturu (40°C do 225°C) i prilagoditi  stupanj vlage u intervalima od 1% (0% do 100%) čak šest puta zaredom.  Ovo je još jedan način na koji Vam Miele daje maksimalnu fleksibilnost – za najbolje rezultate pečenja i prženja. 

MultiSteam cooking technology

Oslobađa bogate i prirodne okuse namirnica: MultiSteam tehnologija.

MultiSteam tehnologija poboljšava bogate, prirodne okuse i boje namirnica. Također čuva sve prirodne vitamine i izbjegava oksidaciju. Ulazi za paru koji omogućavaju kuhanje hrane brzo i ravnomjerno s ravnomjernom raspodjelom temperature unutar cijele unutrašnjosti pećnice. Rezultat: ukusne i zdrave namirnice. 

Food Probe

Za savršenu kontrolu: termometar za hranu.

Kuhajte meso, ribu i perad odvojeno i s preciznom regulacijom temperature: termometar za hranu omogućuje Vam odabir željene temperature jezgre za savršene rezultate bez napora. Prikazuje preostalo vrijeme kuhanja što Vas oslobađa od stalnog praćenja jela tijekom kuhanja. 

Proizvodi

Set dodatnog pribora

Samo u ograničenom vremenskom periodu!

Set dodatnog pribora u vrijednosti od 4.077,00 kn za potpuno kulinarsko iskustvo! 

Miele Gourmet pekač:

 

Izrađen od aluminijskog kokilnog ljeva s visokokvalitetnim završnim slojem protiv prianjanja, Miele Gourmet pekač jednostavan je za čišćenje i sprječava ljepljenje hrane. Sada možete pripremati meso i povrće u pekaču i postaviti ga na bočne vodilice ili FlexiClip teleskopske vodilice. 

FlexiClip teleskopske vodilice:

Potpuno izvlačne teleskopske vodilice FlexiClip s PerfectClean slojem jednostavno se mogu umetnuti na bočne razine umetanja za dodatnu fleksibilnost. Omogućuju sigurno izvlačenje vrućih limova za pečenje, rešetke i Gourmet pekača iz pećnice. 

Perforirani Gourmet lim za pečenje:

Inspiriran profesionalnim pećnicama, ovaj lim za pečenje je idealan za pečenje s dodatkom vlage. Vlaga prodire čak i kroz dno lima te se pritom postižu nevjerojatni rezultati. Sada možete pripremati svoja omiljena hrskava jela, od kruha i pizze do kolača. A zahvaljujući PerfectClean sloju, lim je posebno lako očistiti. 

Uvjeti korištenja

Vaučer za besplatan set dodatnog pribora se nalazi unutar Vaše Miele kombinirane parne pećnice XL / XXL. 

Pojedinosti
Promotivna ponuda je važeća u Republici Hrvatskoj.

  • Ova ponuda je važeća samo u slučaju kupnje Miele kombinirane parne pećnice XL / XXL. 
  • Nije dozvoljena zamjena za gotovinu .
  • Koristi se samo jedan vaučer po narudžbi.
  • Ne može se kombinirati sa ostalim kampanjama. 
  • Prodaja vaučera nije dozvoljena. 
  • Vaučer se može iskoristiti samo u Miele internet trgovini. 
  • Trajanje promotivne aktivnosti: 01.01.2018. do 31.12.2018. godine. Vaučer se može iskoristiti u Miele internet trgovini do 31.12.2019. godine.