Više o tvrtki Miele

Philosophie

Filozofija

Miele je od svog osnutka 1899. godine neovisna obiteljska tvrtka, koja se zajedno sa svojim vlasnicima, zaposlenicima, klijentima, dostavljačima osjeća obvezna prema okolini i društvu u kojem živi.

Saznajte više
Historie

Povijest


"Immer Besser" potpisuju osnivači na svoje prve proizvode. Navedeni slogan se poput niti vodilje provlači kroz stoljetnu tradiciju postojanja ove obiteljske kompanije.

Saznajte više
Geschäftsentwicklung

Poslovni razvoj

Tijekom poslovne godine 2018/2019 koja je završila 30. lipnja, tvrtka je ostvarila prodajni rezultat od 4.16 milijardi eura. Taj rezultat odgovara povećanju od 59.7 milijuna eura ili 1.5%. U Njemačkoj, promet je bio 1.2 milijardi eura.

Saznajte više
Management

Uprava

Miele & Cie. Uprava KG sastoji se od pet voditelja istih ovlasti: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann i Dr Axel Kniehl.

Saznajte više
Nachhaltigkeit

Održivost

Za Miele održivo postojanje nisu zaslužne samo vrijednosti i tradicija tvrtke, već i neophodni temelj za njezin dugotrajan korporativni uspjeh.

Saznajte više
Auszeichnungen & Testsiege

Priznanja i pobjednik testa

Neprestani razvoj i poboljšanje temelj su upravljanja i rada tvrtke Miele. Brojnim priznanjima Miele dokazuje strategiju koja je definitivno uspješna.

Saznajte više
Standorte

Lokacije

Trenutno Miele je prisutan u 50 zemalja diljem svijeta te u oko 50 dodatnih zemalja putem uvoznika.

Saznajte više
Ansprechpartner

Osoba za kontakt

Naše osobe za kontakt pomoći će Vam pronaći odgovore na Vaša pitanja i želje.

Saznajte više