Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele.
Mi ćemo ovdje navesti njih šest.

Od osnivanja 1899. godine Miele slijedi svoje obećanje "Immer Besser". Što podrazumijeva: Mi ulažemo sve napore da budemo "Immer Besser" u usporedbi s ostalim ponuđivačima, ali i da budemo opravdano "Immer Besser". Za naše kupce to znači mirnu savjest, da su s Miele donijelu dobru odluku - vjerojatno za čitav život.

KVALITETA ISPRED SVOG VREMENA

OD 1899. NIKAD NISMO BILI ZADOVOLJNI NAJBOLJIM.

SAZNAJTE VIŠE
Miele Qualität

Miele kvaliteta

Za savršene rezultate već više od 120 godina možete računati na Miele. Jedini smo proizvođač u industriji koji provodi ispitivanja svojih proizvoda naše perilice, sušilice, perilice suđa ili pećnice na radni vijek od 20 godina, nudeći vam neusporedivu pouzdanost i bezbrižnost. Miele kupci širom svijeta stoga su lojalni Miele i preporučuju Miele.

Za budućnost vrijedi sljedeće: za pouzdanost i trajnost naše opreme ne radimo kompromise.

Miele tehnologija

Miele znači fascinantna tehnologija i izvanredni rezultati uz minimalnu potrošnju energije. To se odnosi na higijensku i nježnu njegu rublja, poda i posuđa, kao i na razne kulinarske užitke u kuhanju i pečenju. To osiguravaju brojne inovativne značajke opreme koje su dostupne samo u Miele.

Bezbroj prvih mjesta na najprestižnijim testovima proizvoda širom svijeta to dokazuju.

Handwerkskunst

Miele umješnost

Bilo da je riječ o klasičnom okretnom biraču, decentnom senzoru ili zaslonu osjetljivom na dodir kao na Vašem pametnom telefonu: Rukovanje Miele uređajima jednostavno je i zabavno. Dodatak su, u kuhinji ili prilikom pranja, mnogobrojni praktični i pouzdani automatski programi sa "Jamstvom uspjeha" - te mnogo ljubavi prema detalju. Miele će Vam uljepšati život...

Miele Design

Miele dizajn

Miele znači jasni oblici, bezvremenska elegancija i intuitivno rukovanje. Bilo da je riječ o klasičnim okretnim regulatorima, diskretnom senzoru ili zaslonu osjetljivom na dodir visoke rezolucije: korištenje Miele uređaja je jednostavno i zabavno.

Nigdje drugdje ne možete pronaći usporedivu raznolikost pažljivo usklađenih linija dizajna i inačica boja za široku paletu fronti kuhinjskog namještaja. Bez obzira na to kako ste postavili svoju kuhinju: Miele Vam savršeno odgovara.

Miele Servis

Miele servis

Miele kupci uživaju u posebnom tretmanu: Jamčimo brzi i učinkovit servis, koji je višestruko bio proglašen najboljim u branši. Čak i ukoliko imate individualne želje za proizvodima ili za profesionalnim čišćenjem Vaših Miele uređaja, vrlo rado ćemo Vas posjetiti u Vašem domu. Mi smo uvijek ovdje za Vas. Obećajemo!

Die Marke Miele

Brand Miele

U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend na tržištu. Na njemačkom tržištu Miele je 2013 prozvan najboljim proizvođačem u gotovo svim branšama svih vremena („best brand ever“). Takav brend otkriva nešto i o svom korisniku: Miele kupci postavljaju velike zahtjeve na snagu i ekološki aspekt uređaja. Tko kupuje Miele, pokazuje svoju osvještenost kvalitete i stila.