Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele.
Mi ćemo ovdje navesti njih šest.

Od osnivanja 1899. godine Miele slijedi svoje obećanje "Immer Besser". Što podrazumijeva: Mi ulažemo sve napore da budemo "Immer Besser" u usporedbi s ostalim ponuđivačima, ali i da budemo opravdano "Immer Besser". Za naše kupce to znači mirnu savjest, da su s Miele donijelu dobru odluku - vjerojatno za čitav život.

Miele Qualität

Miele kvaliteta

Već više od 100 godina možete se pouzdati u Miele, naši Vas uređaji neće iznevjeriti. Svoje kućanske uređaje ispitujemo na radni vijek do 20 godina. Jednom Miele, uvijek Miele: Miele kupci diljem svijeta ostaju vjerni brendu Miele te ga preporučuju drugima.

I za budućnost Vam obećajemo: ne radimo kompromise kada su u pitanju kvaliteta i trajnost.

Miele tehnologija

Miele znači fascinantna tehnologija i izvanredni rezultati uz minimalnu potrošnju energije. To se odnosi na higijensku i nježnu njegu rublja, poda i posuđa, kao i na razne kulinarske užitke u kuhanju i pečenju. To osiguravaju brojne inovativne značajke opreme koje su dostupne samo u Miele.

Bezbroj prvih mjesta na najprestižnijim testovima proizvoda širom svijeta to dokazuju.

Handwerkskunst

Miele umješnost

Bilo da je riječ o klasičnom okretnom biraču, decentnom senzoru ili zaslonu osjetljivom na dodir kao na Vašem pametnom telefonu: Rukovanje Miele uređajima jednostavno je i zabavno. Dodatak su, u kuhinji ili prilikom pranja, mnogobrojni praktični i pouzdani automatski programi sa "Jamstvom uspjeha" - te mnogo ljubavi prema detalju. Miele će Vam uljepšati život...

Miele Design

Miele dizajn

Miele znači jasni oblici, bezvremenska elegancija i intuitivno rukovanje. Bilo da je riječ o klasičnim okretnim regulatorima, diskretnom senzoru ili zaslonu osjetljivom na dodir visoke rezolucije: korištenje Miele uređaja je jednostavno i zabavno.

Nigdje drugdje ne možete pronaći usporedivu raznolikost pažljivo usklađenih linija dizajna i inačica boja za široku paletu fronti kuhinjskog namještaja. Bez obzira na to kako ste postavili svoju kuhinju: Miele Vam savršeno odgovara.

Miele Servis

Miele servis

Miele kupci uživaju u posebnom tretmanu: Jamčimo brzi i učinkovit servis, koji je višestruko bio proglašen najboljim u branši. Čak i ukoliko imate individualne želje za proizvodima ili za profesionalnim čišćenjem Vaših Miele uređaja, vrlo rado ćemo Vas posjetiti u Vašem domu. Mi smo uvijek ovdje za Vas. Obećajemo!

Die Marke Miele

Brand Miele

U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend na tržištu. Na njemačkom tržištu Miele je 2013 prozvan najboljim proizvođačem u gotovo svim branšama svih vremena („best brand ever“). Takav brend otkriva nešto i o svom korisniku: Miele kupci postavljaju velike zahtjeve na snagu i ekološki aspekt uređaja. Tko kupuje Miele, pokazuje svoju osvještenost kvalitete i stila.