Culinart Gourmet pećnica

Promocija pećnica CulinArt Gourmet

Najbolje u kulinarskom savršenstvu.

Ukoliko odlučite kupiti Miele CulinArt Gourmet ugradbenu pećnicu, dajemo vam vaučer za besplatnu Miele Gourmet posudu za pečenje.

Iskoristite vaučer

Prednosti

Klimatsko pečenje – savršen program za svaku vrstu jela

U prošlosti, pekari su držali monopol na pečenju savršenog kruha i peciva. Sada možete i vi: s Miele pećnicom s klimatskim pečenjem. Povećanje vlažnosti u pećnici optimizira kuhanje raznih namirnica: mekan, ukusni mirisni kruh sjajne, zamamne kore; krušno pecivo i kroasani kao da su iz pekare; sočno, nježno meso s lijepo pečenom koricom; savršena pećnica peče ukusni soufflés i još mnogo toga.

Više od 20 automatskih programa - kuhanje i pečenje bez stresa zajamčeno uspjehom

S elektronički reguliranim programima za više od 20 različitih vrsta hrane, svaki put možete pripremati meso i peći kolače i kruh do savršenstva. Nema potrebe za programiranjem načina rada, odabira temperature ili trajanja. Čak se može definirati i stupanj kuhanja i pečenja mesa koji odgovara vašem ukusu.

PerfectClean*

Jednostavno čišćenje: mnoge komponente u Miele pećnici, kao što su unutrašnjost pećnice, posude za pečenje i stalci za pečenje, imaju patentiranu površinsku obradu s jedinstvenim neprijanjajućim svojstvima. Trajno zaprljanje lako se uklanja vodom s malo tekućine za pranje i spužvom.

Pirolitičko čišćenje*

Pirolitičko čišćenje je automatski proces u kojem se ostaci u pećnici na vrlo visokoj temperaturi pretvaraju u pepeo. To čini naporno čišćenje i abrazivna sredstva za čišćenje stvar prošlosti. Pirolitički proces samočišćenja pretvara sve ostatke hrane u pepeo koji se lako uklanjaju s površine pećnice bez traga. U smislu potrošnje energije ovaj proces koristi koliko god je potrebno i što je manje moguće.

PyroFit*

Zahvaljujući PyroFit opremi, ne samo za prostor za pripremu jela, već i bočnih vodilica, posude za pečenje i FlexiClip bočne vodilice su sjajno očistiti tijekom svakog pirolitičkog čišćenja. Tijekom pirolitičkog čišćenja, taj pribor može ostati unutar pećnice i čisti se istodobno s pećnicom.

*) Karakteristike i funkcije ovisne o modelu

Proizvodi

Pribor

U kratkom vremenskom razdoblju – uključen i vaučer za Miele Gourmet posudu za pečenje!

Gourmet posuda - Savršeno za pečenje

Gormet posuda za pečenje je idealna za pečenju u pećnici ili na ploči za kuhanje. Pogodna je za sve vrste ploča za kuhanje - naravno i na indukcijskim. 

Perforirani Gourmet lim za pečenje – Savršen za kruh i peciva

Korištenjem perforiranog Gourmet lima za pečenje uz program klimatsko pečenje savršeni rezultati su zajamčeni. Fina izvedba perforacije jamči optimalnu distribuciju topline. Idealno za pečenje peciva sa savršeno hrskavom koricom. Hrskava pizza, francuski krumpirići iz pećnice ili sušeno voće je pripremljena do savršenstva zahvaljujući perforiranom Gourmet limu za pečenje.

FlexiClip teleskopske vodilice – ergonomične, sigurne i u potpunosti izvlačne

Pomoću teleskopskih vodilica možemo sve limove za pečenje i Gourmet posude za pečenje izvući iz pećnice, te ih zadržati čvrsto i sigurno na mjestu. To je vrlo korisno pri preokretanju hrane pri čemu nema rizika da se opečemo o vruću unutrašnjost pećnice. Mogu se koristiti na svakoj razini unutar pećnice.

Uvjeti

Vaučer s kodom za Miele Gourmet posudu za pečenje je uključen unutar pakiranja Vaše Miele CulinArt Gourmet pećnice.

Pojedinosti

  • Ponuda je valjana samo nakon kupnje Miele CulinArt Gourmet pećnice.
  • Nije moguća zamjena za gotovinu.
  • Moguće je dobiti samo jedan vaučer po uređaju pećnice.
  • Nije moguće spojiti s nekom drugom promocijom.
  • Prodaja vaučera nije dozvoljena.
  • Kod s vaučera se može iskoristiti samo u Miele online trgovini
  • Promocija traje od 1. travnja, 2018 do 31., ožujka, 2019.
  • Kod s vaučer se može iskoristiti na Miele online trgovini do 31. prosinca, 2019.